Anyawellness

Az édes csoda – a legjobb természetes édesítő

O!!! glikémiás index, 1% szénhidráttartalom, teljesen természetes, gyümölcsökből kivont összetevő, nincs utóíze, nincs puffasztó és hashajtó hatása, mindemellett az elfogyasztott mennyiség több, mint 90 százaléka távozik a szervezetből.

Fogyókúrázók, testsúlyukat tartani kívánók, cukorbetegek, candida diétások, inzulin rezisztenciában szenvedők, kismamák és gyerekek is fogyaszthatják!

Az édes csoda neve: ERITRIT

eritrit

Az eritrit egy természetes cukoralkohol, amit édes gyümölcsökből: szőlőből, dinnyéből, körtéből vonnak ki. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak, így kicsit többet kell belőle használni a megszokott édes íz eléréséhez. Íze hűs és édes. Jól kombinálható más természetes édesítőszerekkel is.

A többi cukoralkoholhoz hasonlóan nem okoz fogszuvasodást, mert a szájban található baktériumok nem tudják feldolgozni. Gátolja a gombák szaporodást, kelt tészták kelesztéséhez ezért nem alkalmas. Ezen kívül különös sajátossága, hogy mivel erős endoterm reakciókat vált ki, lehűti a forró folyadékot, így hideg vízben nehezen oldódik.

Japánban 1990 óta használják természetes cukorhelyettesítőként. Az USA-ban az FDA 1997-ben engedélyezte, majd négy évvel később teljesen biztonságosnak nyilvánította.  Az EU-ban 2003 óta van forgalomban.

Természetesen drágább mint a hagyományos kristálycukor, de ha tudatosan édesítünk vele, hosszú távon egészséget veszünk vele mind magunknak, mind a családunknak!

Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm hogy lájkolod és megosztod másokkal is.

A blog Facebook oldalához IDE kattintva csatlakozhatsz, ahol értesítést kapsz az új posztokról is.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!