Anyawellness

Fuss babakocsival! – Gyertek rekordot állítani!

Bár mindig is tudtam, hogy létezik olyan, hogy futó babakocsi, mégis valahogy soha nem jutott eszembe, hogy babával fussak, én lökött… PEDIG!!!!! Pedig fantasztikus lehetőség, hiszen sok anyuka van otthon egyedül, segítség (nagymama vagy bébiszitter) nélkül – így nekik is jó megoldás lehet a babakocsis futás, ha mozogni szeretnének.

Amíg a baba pihen, nézelődik, friss levegőn van, addig  a lelkes anyukáknak segít formába jönni a szülés után, energikusnak, egészségesnek maradni, az apukáknak is aktív kapcsolódási lehetőséget nyújt, egyszóval igazi sportos családi program. Ami pedig szintén fontos: a babák is imádják!

fuss babakocsival 2.

És, hogy erre minden futni,vágyó anyuka és apuka ráeszméljen egy igazán sportos család  megalapította a: Fuss babakocsival mozgalmat.

Céljuk, hogy minél többen megismerjük ezt a sportágat. Közösségeket szeretnének szervezni országos szinten, lelki támogatást, szakmai tanácsokat adni a futni vágyó kisgyerekes szülőknek.

Zsoltit a lelkes alapító apukát az Iron Man versenyen láttam először, ő babakocsival – benne a kisfiukkal – futott 5km-t, természetesen óriási sikerük volt :))).

fuss babakocsival 1.

Aztán a 10km-es Iron Girl futáson is voltak babakocsival, egy szuper gyors, fitt babakocsis anyuka simán le is előzött :)). Szóval egy hihetetlenül energikus és inspiráló közösséghez van szerencsénk. Nem mellesleg az alapító anyuka Fruzsi, még blogot is ír a témáról, amit ITT olvashattok.

A babakocsis futás még gyerekcipőben jár nálunk, de a Fuss babakocsival mozgalom segítségével most egy szélesebb réteg is megismerheti! Ezt a nemes célt segítheti a szeptember 14-i rekordkísérlet, ahol rengetegen fogunk egy kört babakocsival futni a Városligetben.

 

NE várj semmire csatlakozz hozzánk TE is!!!!

Nevezés és részletek: Babakocsis csúcsbeállítás a Ligetkörön

Fuss babakocsival facebook közösség

Így futunk mi:

10635961_730772543624432_3377606655746215103_n

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!