Anyawellness

Hidegben és sötétben is játszótér!

Egyre másra keseregnek a különböző fórumokon az anyukák, hogy mit csináljanak a gyerekekkel most, hogy hideg van és egyre hamarabb sötétedik. Melyik játszóházba menjenek? Hogyan vészeljék át a hideg őszt és a hosszú telet a lakásban, ahol unatkoznak, mert nem akarnak a játszótéren a sötétben fagyoskodni…

???

unnamed (1)

Persze játszóházba is lehet menni (jó pénzért), ha mondjuk orkán erejű szél fúj és szakad az eső. Egyébként meg jól fel kell öltözni és irány a friss levegő! Én extra fázós vagyok, mégis ha csak tehetem kint vagyok a gyerekekkel, mínusz tíz fokig bundazsákban tologattam őket a babakocsiban .

Hiszen a szabadban végzett mozgás jót tesz az idegrendszer fejlődésének, a friss levegő kitisztítja a tüdőt és oxigénnel telíti a vért, valamint hatékonyan erősíti az immunrendszert. Megfelelően felöltöztetett (nem túlöltöztetett!) gyerek NEM a szabadban, a hideg levegőtől lesz beteg!

Ábel játszó

Overálban is lehet csúszdázni, kesztyűben is lehet kapaszkodni a hintán, csizmában is lehet kismotorozni vagy rohangálni a füvön. Ja és közvilágítás is van minden játszótéren, szóval akár a délutáni alvás után, a sötétedés ellenére is ki lehet menni mozogni.

Arról nem is beszélve, hogy a friss levegőn elfáradt gyerekek milyen jól fognak vacsorázni és aludni!

Rumini játszótér- Kipróbáltuk, szuper 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!