Anyawellness

Egyszerű és könnyű: rozmaringos, csirkés padlizsán

Ez már egy igazi nyári ebéd. Nagyon hamar elkészül, ráadásul a friss rozmaringtól mennyei illatok kísérik a fogást, amit amúgy paleosok is ehetnek!

rozmaringos padlizsán

Hozzávalók:

-1 fej vöröshagyma

– 2 csirkemellfilé

– 4 padlizsán

-2-3 gerezd fokhagyma

– friss rozmaring

– só, bors

– olívaolaj

Dinszteld meg a hagymát az olívaolajon egy mélyebb serpenyőben vagy lábasban. Add hozzá a kockára vágott csirkemellet. Ha a hús külseje már fehér tedd bele a szintén kockára vágott padlizsánt (a padlizsánt nem kell megpucolni, elég ha csak a végeit levágod). Fokhagymanyomóval préselj bele fokhagymát, adj hozzá sót, borsot. Fedő alatt főzd, ha kezdene kicsit odakapni egy kevés vizet önts csak hozzá! Ha már készre főtt a hús és a padlizsán (kb 25- 30 perc) morzsold rá a friss rozmaringot! Én még egy kis fehér balzsamecetes paradicsomot ettem hozzá.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!